​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Sammen står vi stærkere

BOKIS er til for pengeinstitutterne i samarbejdet. Selskabet er kundeejet, og vi tager udgangspunkt i fællesskabets ønsker og behov.
 
I BOKIS følger vi tendenser inden for det europæiske og internationale betalingsmarked og vurderer løbende, hvordan vi bedst muligt gennem fælles tiltag sikrer pengeinstitutterne i BOKIS-samarbejdet konkurrencedygtige og innovative løsninger, der imødekommer slutbrugerens behov, matcher morgendagens krav til betalingssystemer og opfylder de lovgivningsmæssige krav.
 
BOKIS står for indkøb, udvikling og vedligeholdelse af kort- og betalingsløsninger, og vi arbejder løbende for at forbedre og optimere betalingsinfrastrukturen og forhindre svindel med kortbetalinger.
 
Vi har eksempelvis indgået fællesaftaler med MobilePay, Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay samt Mastercard, ​og Nets om Dankort og den bagvedliggende betalingsinfrastruktur.
 
Herudover skaber vi overblik og transparens i administrationen af indgåede indkøbsaftaler og betalingsforpligtelser over for leverandører og giver de enkelte pengeinstitutter i samarbejdet mulighed for at arbejde videre med økonomi og datagrundlag.
 
Pengeinstitutterne i samarbejdet har frihed til at vælge de produkter og ydelser, der passer til netop dem.

Bestyrelse og direktion Vis bestyrelsesmedlemmer og direktion

{{employee.name}}

{{employee.name}}

{{employee.position}}

{{employee.institution}}
{{employee.institutionAdress}}
{{employee.institutionZIPcode}} {{employee.institutionCity}}
{{employee.phone}}